Happy Toddlers on yksityinen englanninkielinen päiväkoti, joka tarjoaa 28 päivähoitopaikkaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkotimme toimii moderneissa, viihtyisissä tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Nuottaniemessä. Haluamme tukea lasten kehitystä ja oppimista lämminhenkisessä ja positiivisessa ympäristössä englannin kieltä käyttäen. Tavoitteemme on tarjota parasta mahdollista varhaiskasvatusta, lapsen kehitys ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Lapsesi ei tarvitse osata englantia aloittaessaan meillä. Lapsi voikin jatkaa päiväkodin jälkeen koulupolkuaan niin suomenkielisessä, kaksikielisessä (suomi-englanti) kuin englanninkielisessä opetuksessa.

Happy Toddlers on voittoa tavoittelematon ja päivähoitomaksut ovat kohtuuhintaiset. Kaikki kerätyt maksut käytetään päiväkodi toimintaan ja lasten parhaaksi. Ohjelmaamme kuuluu runsaasti erilaista toimintaa: MoovKids-jumppatunteja, kuvataidetta, tiedekokeiluja, teatteriesityksiä, luistelua, metsäretkiä, museovierailuja ja paljon muuta. Päiväkotimme on:

  • Pieni, kodinomainen, vanhempainyhdistyksen omistama 
  • Espoon kaupungin hyväksymä esiopetuspaikka (esikoulu englanniksi ja suomeksi)

Olethan meihin yhteydessä lapsesi päivähoidon tarpeesta! Järjestämme mielellämme perheellenne tutustumiskäynnin. Alle 3-vuotiaan lapsen voi ilmoittaa päiväkodin jonotuslistalle.